diumenge, 25 de novembre del 2007

PARLEM DELS DRETS HUMANS

Els Drets Humans són un objectiu, allò que no està aconseguit i pel que cal lluitar. Una forma de fer-ho és denunciant el seu incompliment. Com hem vist a la classe d'Ètica, Amnístia Internacional ho fa amb mètodes un tant particulars.
Et convide a que veges el video que trobaràs en www.tu.tv/videos/amnistia-internacional i que després envies al blog la teua reflexió on parles del seu contingut i sobretot del que et sembla aquesta aparent batalla desigual entre aquesta organització de gent anònima i els poderosos països que violen sistemàticament els drets humans. (fins dijous 6-XII,0'5 punts)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Drets humans
Aquest vídeo tracta de diferents violacions dels drets humans en distintes situacions i ens intenta sensibilitzar sobre aquest tema per a que ho denunciem i per a que tinguem un punt de vista dels incompliments dels drets humans més completa. I crec que tot el món deuria denunciar-ho perquè a totes aquestes persones tambè els agradaría tindre els mateixos drets que nosaltres tenim ara mateix.

Beatriz Vallejo Estará 4t-L

Anònim ha dit...

El video denuncia una serie de situacions,que violen els drets humans: En la primera situació es veu a una persona tancada, privada de llibertat , un dels drets humans es la llibertat d'expressió (art 19), per exemple en els paisos on hi ha una dictadura no hi ha llibertat. En la segona situació es veu a una dona que es atacada per uns talibans , el dret que es vol defendre es el de la dona. Després apareix un xic en una cadira que l'estàn torturant i això també va en contra dels drets humans (article 5), després a pareix un xic que es disparat per molts policies , es una pena de mort. En la següent situació ixen un xiquets que estan en una guerra y defén que tots els xiquets tenen dret a l'educació (art. 26). Em sembla que si tots posem un poc de la nostra part al final aconseguirem que hi hajen menys injustícies, per això ho hem de denunciar a amnistia internacional si veiem alguna situació que va en contra dels drets humans.

Anònim ha dit...

aquest video mostra la injusticia que n'hi ha al mon causada per la violació de alguns drets humans que aixó causa que les persones matractades, violades, assassinades... no puguen axedir a eixos drets i a causa d'aixó patixen. Aquest video dona un tema per a reflexionar ja que representa que no a tot el monpoden gaudir d'eixes neccessitats la cual cosa n'hi ha que convatir i defensar que totes les persones del mon puguen tindre opció a tots els drets humans.

Anònim ha dit...

Es pot observar com es violen varis drets humans importants,començant pel de la llibertat d'expressió y acaban pel dret a l'educació, aquest video ens vol transmetre que colaborem tots denunciant aquesta violació de drets,
ja que hi ha un dret a la igualtat, y tot el mon vol tindre aquestos drets y si tots els denunciarem podriem complir l'anterior citat:LA IGUALTAT DE DRETS.

JuaN 4ºL
SaLuDoSs

Anònim ha dit...

El video tracta de fer vore a la gent que una cosa tan sencilla com una firma pot fer que moltes injusticies al món deixen de ocorrer.Pense que Amnistia Internacional podria tindre més poder si fora més coneguda en tot el món(fer més publicitat,etc) i així poder evitar moltes més injusticies de les quals no es sap res o no volen que es sapiguen.Sara 4ºL